Podobne porady
Lokal przeznaczony na cukiernię – wymagania higieniczne
Marzysz o założeniu cukierni? Pamiętaj, że liczy się nie tylko pomysł, dobra lokalizacja, pyszne wypieki, kulturalna obsługa oraz miła dla oka aranżacja wnętrza. Jeśli nie zadbasz o to, by respekt...
Co wchodzi w skład umeblowania sklepu piekarniczego?
Wielu właścicieli piekarni decyduje się też na otworzenie własnego sklepu, w którym będzie sprzedawane pieczywo własnego wyrobu. Oto lista sprzętów i mebli, które powinny się w takim sklepie znale...
Maszyna do lodów włoskich – INNOVA
W ciągu ostatnich kilkunastu lat wzrosła popularność lodów włoskich, które obok gałkowych są bardzo chętnie kupowane przez klientów lodziarni i cukierni. Warto więc zdecydować się na taki automat. D...
Mobilny konserwator do lodów – idealny dla indywidualnych lodziarzy
Planujesz zająć się sprzedażą lodów w parku czy na plaży? Bardzo pomocnym dla ciebie sprzętem będzie wyposażony w kółka mobilny konserwator do lodów. Powodzenie twojego biznesu zależeć będzie o...
Jakie cechy powinna posiadać cukiernicza szafa chłodnicza?
Cukiernicze szafy chłodnicze służą do ekspozycji wszelkich wyrobów sprzedawanych w cukierni: ciast, deserów, tortów czy drobnych ciasteczek. Dowiedz się, czym powinna charakteryzować się dobra szafa c...
